Array ( )
Ned |
logo

Mavitap BV
Gildestraat 2
8263 AH Kampen

Contactgegevens

Adres showroom:

Gildestraat 2

8263 AH  Kampen

Tel.: 038-3033392

Fax: 084-8829032

marmoleumaanhuis@gmail.com

Voor een bezoek aan onze showroom in Kampen kunt u ook een telefonische afspraak maken. Bij geen gehoor wordt u automatisch doorgeschakeld naar een mobiel telefoonnummer.

Postadres:

Mavitap BV

Postbus 38

8260 AA  Kampen

Fax: 084 8829032

 

Helder en duidelijk

We bieden een eenvoudig en helder totaalproduct aan. De prijzen welke  vermeld staan bij de producten zijn all-in. (behalve de Novilon vloeren)

Dit houdt in dat de Marmoleumvloeren worden gelegd inclusief egaliseren (2,0mm) van een standaard beton/cementdekvloer, leggen, lijmen, aflassen en btw.

De PVC vloeren worden gelegd inclusief egaliseren  (2,0mm) van een standaard beton/cementdekvloer, leggen, lijmen en btw. (Berekend op het leggen in wildverband)

De Novilon vloeren worden standaard losgelegd. Wanneer er sprake is van vloerverwarming, adviseren wij de Novilon vloer te verlijmen. Dit betekent dat er ook geegaliseerd zou moeten worden. Voor het egaliseren rekenen we een bedrag van Euro 9,50 per m2.

We leveren vakmanschap en professionaliteit, we hebben veel ervaring en tevredenheid staat bij ons voorop. We leveren duidelijke offertes zonder verborgen kosten en kunnen dankzij onze verschillende teams flexibel en snel zijn. Het aanvragen van een offerte kan bij ons zeer eenvoudig. Op basis van een tekening met hierop vermeld de lengte en breedte maten van de te leggen ruimtes, maken wij graag gratis en vrijblijvend een offerte op maat. Een eenvoudig situatieschetsje voldoet prima. U kunt deze naar ons mailen, opsturen of doorfaxen. We zenden u dan spoedig een complete offerte terug.

 Alle prijzen vermeld op onze website zijn inclusief BTW 21%. Vanaf 30m2 rekenen we geen voorrijkosten.

(voor camper, boot en caravan rekenen we een meerprijs)

vloer bestellen

Producten

SolidLinearModularMarmoleum Meets MendiniOverigGemarmerdMarmoleum Click
    © copyright 2011 Marmoleum aan Huis all rights reserved      •      Powered and designed by Marmoleum aan Huis